Havak satsar på auktionshus i Vänersborg

Byggnation av nytt auktionshus/handelsplats är i full gång. Lokalerna som ligger på Kilgatan 2 på Holmängen i Vänersborg beräknas bli helt klart under nästa år. Här kommer vi samla vår verksamhet i första hand för nätauktioner.

Anläggningen kommer även ge möjlighet till att anordna ”gamla hederliga” slagauktioner.

– Det blir mer och mer ovanligt med slagauktioner, men samtidigt något som är väldigt roligt. Därför vill vi kunna ge människor i vårt närområde chansen att få uppleva det, säger Ronny Henriksson, Försäljningschef på Havak.

Havak arbetar idag med webbauktioner och den digitala auktionsmarknaden har inte gått obemärkt förbi. Dock, menar Ronny, att till exempel möbler och övrigt lösöre är enklare att få sålt på en vanlig auktion och något man vill kunna erbjuda sina kunder

– Ja, tanken med de nya lokalerna är att förenkla för våra kunder att kunna se större objekt i verkligheten och att vi samtidigt kan skapa en mötesplats lokalt där våra tänkta arrangemang bidrar till en upplevelse för människor. Här kan man även lämna in och sälja föremål samt få dem värderade om så önskas, avslutar Ronny Henriksson.  


Previous